Mezinárodní workshop a diskusní seminář Future of Energy Systems on Local and Regional Level

Interreg
Smart mobility – budoucnost mobility ve venkovských regionech
12. 11. 2019
SMART ČESKO
První část našeho uceleného dokumentu z oblasti SMART City.
16. 11. 2019
Show all

Mezinárodní workshop a diskusní seminář Future of Energy Systems on Local and Regional Level

czech-australian energy expert group
Rádi bychom Vás pozvali na mezinárodní workshop a diskusní seminář Future of Energy Systems on Local and Regional Level, který proběhne v Praze ve dnech 25. - 26. 11. 2019.

Program: 25.11.2019 od 13 h - workshop Renewable Energy na Rakouském velvyslanectví v Praze , na kterém vystoupí mj. prof. Jaroslav Knápek z FEL ČVUT, Prof. Reinhard Haas z TU Wien nebo prezident komory OZE, pan Štěpán Chalupa.

26.11.2019 od 9 h diskusní seminář New paths to decentralized energy systems v hotelu Amarilis. Zde se muzete tesit mj. na vystoupeni pana Dirka Vansintjana, prezidenta evropske federace spolecenstev pro obnovitelne zdroje (REScoop.eu), Matthewa Robsona z britske Robin Hood Energy, nebo Olivera Juliho z Aspert Seestadt.

Seminář pořádá Česko-rakouská expertní skupina pro energetiku (CZ-AT EEG) ve spolupráci s Technickou univerzitou ve Vídni, CVUT a UJEP.

Účast na akci je bezplatná. Kapacita je však omezena. Přihlašovat se můžete již nyní, nejpozději vsak do 17. 11. 2019 prostřednictvím e-mailu: zemkova@ieep.cz. Do e-mailu, prosím, uveďte, zda se zúčastníte obou dní nebo jen jednoho a kterého.

Podrobný program konference

Michal Kamenčák
Michal Kamenčák
Expert na komunikaci s cílovou skupinou

Comments are closed.